Pečený pstruh priamo na váš stôl

Tak a máme tu pre vás novy recept. Pripravili sme si pre vás pečeného pstruha a dúfam, že sa nám podarí vás inšpirovať pri príprave pečeného pstruha a bude vám chutiť.

Rybku umyjeme a z vonka a aj zvnútra osolíme našou Piranskou soľou s bylinkami na ryby. Nakrájame si jeden citrón na plátky a spolu s čerstvou vňaťou dáme do rybky a sprudka orestujeme na panvici na olivovom oleji z oboch strán. Následne preložíme na plech a na plátky nakrájaný citrón spolu s vňaťou dáme na rybky a dáme piecť do trúby na 180°C. Po 15 minútach vytiahneme z trúby a môžeme servírovať.

Perfektnú zmes byliniek so soľou na ryby nájdete na našom e-shope.

pstruh

kitchen_by_peti